martes, 24 de mayo de 2016

TABÚ de la Mitosi, Meiosi i el Cicle cel·lular

El tabú és un joc de taula on dos equips competeixen per arribar abans a la meta després d'endevinar les paraules contingudes en una sèrie de cartes. En torns alterns, una persona de cada equip es dirigeix als seus companys i intenta definir la paraula d'una targeta perquè els altres l'endevinen. La dificultat radica en el fet que no pot usar determinats mots tabú (d'on ve el títol del joc), prohibits, que podrien facilitar en excés la tasca.
Mentre dure el temps del torn, el jugador que defineix pot anar explicant paraules i els seus companys endevinant-les sense límit de respostes fallides. Però si es pronuncia una de les paraules tabú, el torn finalitza automàticament. No es poden usar gestos o ajudes similars per transmetre les paraules, només utilitzar el llenguatge.
La idea seria fer targetes sobre etapes i vocabulari de la mitosi, la meiosi i el cicle cel·lular amb paraules tabú sobre aquestes. Es podria jugar amb un tauler o simplement puntuar quin equip endevina més targetes.



Propuesta de Begonya Falcó García

1 comentario:

  1. Molt bona idea, a més a més podriem realitzar aquest joc imitant al Party, no sols amb paraules tabú sobre el tema en qüestió, sinó també utilitzant la mímica, els dibuixos, etc.

    ResponderEliminar